Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ρούφηξε τα ναρκωτικά του και πέταξε 800.000 ευρώ [video]

23/7/2020

Πρώτα «μαστούρωσε» ο ιδιοκτήτης της Gemballa Mirage GT, και μετά κατέστρεψε όλα τα παρκαρισμένα οχήματα των δρόμων της Νέας Υόρκης, εν μέσω πανδημίας...

Η Νέα Υόρκη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και η εικόνα της πόλης είναι κάπως περίεργη. Οι κατά τα άλλα πολυσύχναστοι δρόμοι είναι άδειοι, οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν στο σπίτι. Αλλά την Τρίτη το πρωί (7 Απριλίου), ένας κάτοικος αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το εξαιρετικά σπάνιο Gemballa Mirage GT του.
Η βόλτα αυτή δεν είχε αίσιο τέλος. Γύρω στις 7:30 π.μ., η αστυνομία κλήθηκε σε τροχαίο ατύχημα στο οποίο συμμετείχε ένα από τα 25 Gemballa Mirage GT που κατασκευάστηκαν με βάση την Porsche Carrera GT. Το super sport αυτοκίνητο έχει πιθανώς ολοκληρωτική ζημιά. Αλλά τι ακριβώς συνέβη? Σε αντίθεση με τους αρχικούς ισχυρισμούς, το Gemballa Mirage GT των 670 ίππων δεν είχε κλαπεί. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης Benjamin Chen ήταν πίσω από το τιμόνι.


 
Η σκούρα μπλε Porsche κυκλοφορούσε αρκετά γρήγορα στην 11η Λεωφόρο όταν ξαφνικά «έφυγε» δεξιά. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Porsche (η οποία κοστίζει τουλάχιστον 800.000 ευρώ), και συντρίβεται σε ένα παρκαρισμένο φορτηγό. Ευτυχώς, λόγω του ιού, οι δρόμοι είναι σχεδόν άδειοι, και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίζεται σε αυτό το θεαματικό ατύχημα. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου προσπάθησε να διαφύγει, ακόμα και αν το Mirage GT δεν μπορούσε ουσιαστικά να μετακινηθεί. Αφού πέρασε ένα κόκκινο φανάρι στην προσπάθεια διαφυγής του, ξαφνικά έφυγε και το καπό του αυτοκινήτου, και σταμάτησε την τρελή πορεία του, επάνω σε μερικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Η αστυνομία αναφέρει πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά την οδήγηση. Το αποτέλεσμα είναι, πολλές ποινικές διώξεις και ένα Gemballa Mirage GT 23/25 για τα σκουπίδια.

 
Μετά από έρευνες, αναφέρθηκε πως ο ιδιοκτήτης του Mirage GT, έχει καταστρέψει αρκετά supercar και στο παρελθόν. Στο "Goldrush Rally", «μπήκε» σε ένα σπίτι με Spider McLaren MP4-12C πριν από μερικά χρόνια, ενώ σε άλλο συμβάν, συνέτριψε ένα από τα τρία μοναδικά Lamborghini Murciélago LP670-4 SV με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην κατοχή του υπάρχουν αυτή την στιγμή, ιδιαιτέρως σπάνια και ακριβά «πετράδια» όπως η Mercedes CLK GTR, η Bugatti Veyron Super Sport Pur Blanc, η Lamborghini Miura SVJ, η Lamborghini Diablo SV, η Lamborghini Aventador SV, η Bugatti EB110 SS και η Mercedes SLS AMG Black Series. Τελικά, τι από τα δύο είναι ο Benjamin Chen? Εκκεντρικός ή κουλός? 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις